24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurari potrivite pentru toate tipurile de calatorii

Indiferent cat de departe, pentru cat timp sau cat de des calatoriti, Mondial Assistance are solutia optima de protectie a calatoriei pentru dumneavoastra.

Accidentele pot aparea mai des decat ne asteptam. Chiar daca plecati intr-o calatorie de afaceri sau in concediu, aveti nevoie de siguranta si protectie.

Inainte sa plecati la drum amintiti-va ca, din nefericire, sunt posibile o multime de situatii dificile in care va puteti afla iar Mondial Assistance va ofera suportul necesar in acele momente.
Oricine ati fi, oriunde ati fi, noi suntem aici pentru a va ajuta!

Asigurare medicala individuala

       

     Asigurare de calatorie perfecta pentru siguranta si protectia ta si a persoanelor care te insotesc . 

Vezi servicii

CALCULEAZA PRIMA

Asigurare medicala pentru familie

     

     Asigurarea de calatorie perfecta pentru familiile care calatoresc in scop turistic.

Vezi servicii

CALCULEAZA PRIMA

Asigurare de calatorie pentru anularea sejurului

            
     Asigurare necesara in cazul situatiilor in care trebuie sa va anulati calatoria datorita unor evenimente neprevazute.

Vezi servicii

CALCULEAZA PRIMA

Asigurare de calatorie pentru sporturile de iarna

       

      Asigurare la un pret avantajos pentru persoanele care practica sporturi de iarna impreuna cu familia.

Vezi servicii

CALCULEAZA PRIMA

       

      Asigurarea anuala ofera protectie pe toata durata anului fara a avea grija incheierii unei asigurari pentru fiecare sejur.

Vezi servicii

CALCULEAZA PRIMA

De ce sa cumparati asigurare de calatorie Mondial Assistance ?

Aveti nevoie de mult timp si bani, pentru a va planifica vacanta bine meritata. O asigurare de la Mondial Assistance va protejeaza aceasta investitie. Ganditi-va la toate lucrurile care va pot afecta calatoria: o urgenta medicala, bagaje pierdute si multe altele. Prin oferta noastra diversificata de asigurari de calatorie veti gasi protectia potrivita pentru calatoria dumneavoastra.

Relatiile noastre interumane au la baza increderea, respectul si faptul ca intelegem ce doreste si de ce are nevoie clientul nostru. Deschiderea si transparenta ne asigura respectul si increderea clientilor si colaboratorilor si ne caracterizeaza ca partener corect si echitabil pentru toate grupurile de interes.

Natura imprevizibila a accidentelor si stilul de viata tot mai alert ne fac sa ne gandim din ce in ce mai mult la siguranta calatoriilor dumneavoastre.Cu toate ca de cele mai multe ori ne gandim ca accidentele nu ni se vor intampla noua, exista foarte multe situatii la care nimeni nu este imun.

Asigurarile Mondial Assistance te pot ajuta sa fii mai bine pregatit in situatiile neprevazute in care tu sau o alta persoana sufera un accident.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Str.George Constantinescu nr. 2-4, Globalworth Campus, Cladirea C, etaj.11, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38,  office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C Saint-Ouen Sucursala Bucuresti (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.