24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurări potrivite pentru toate tipurile de călătorii

Indiferent cât de departe, pentru cât timp sau cât de des călătoriți, Mondial Assistance are soluția optimă de protecție a călătoriei pentru dumneavoastră.

Accidentele pot apărea mai des decât ne așteptăm. Chiar dacă plecați într-o călătorie de afaceri sau în concediu, aveți nevoie de siguranță și protecție.

Înainte să plecați la drum amintiți-vă că, din nefericire, sunt posibile o mulțime de situații dificile în care vă puteți afla iar Mondial Assistance vă oferă suportul necesar în acele momente.
Oricine ați fi, oriunde ați fi, noi suntem aici pentru a vă ajuta!

Asigurare de călătorie individuală

       

     Asigurare de călătorie perfectă pentru siguranţa şi protecţia ta şi a persoanelor care te însoțesc . 

Vezi servicii

CALCULEAZĂ PRIMA

Asigurare de călătorie pentru familie

     

     Asigurarea de călătorie perfectă pentru familiile care călătoresc în scop turistic.

Vezi servicii

CALCULEAZĂ PRIMA

Asigurare de călătorie pentru anularea sejurului

            
     Asigurare necesară în cazul situaţiilor în care trebuie să vă anulaţi călătoria datorită unor evenimente neprevăzute.

Vezi servicii

CALCULEAZĂ PRIMA

Asigurare de călătorie pentru sporturile de iarnă

       

      Asigurare la un preţ avantajos pentru persoanele care practică sporturi de iarnă împreună cu familia.

Vezi servicii

CALCULEAZĂ PRIMA

       

      Asigurarea anuală oferă protecție pe toată durata anului fără a avea grija încheierii unei asigurări pentru fiecare sejur.

Vezi servicii

CALCULEAZĂ PRIMA

       

      O protecție prin asigurare pe toată durata anului este cea mai bună alegere! Veți călători în siguranță ori de câte ori doriți fără a avea grija încheierii unei asigurări.

Vezi servicii

CALCULEAZĂ PRIMA

De ce să cumpărați asigurare de călătorie Mondial Assistance ?

Aveți nevoie de mult timp și bani, pentru a vă planifica vacanța bine meritată. O asigurare de la Mondial Assistance vă protejează această investiție. Gândiți-vă la toate lucrurile care vă pot afecta călătoria: o urgență medicală, bagaje pierdute și multe altele. Prin oferta noastră diversificată de asigurări de călătorie veți găsi protecția potrivită pentru călătoria dumneavoastră.

Relațiile noastre interumane au la bază încrederea, respectul și faptul că înțelegem ce dorește și de ce are nevoie clientul nostru. Deschiderea și transparența ne asigură respectul și încrederea clienților și colaboratorilor și ne caracterizează ca partener corect și echitabil pentru toate grupurile de interes.

Natura imprevizibilă a accidentelor și stilul de viață tot mai alert ne fac să ne gândim din ce în ce mai mult la siguranța călătoriilor dumneavoastre.Cu toate că de cele mai multe ori ne gândim că accidentele nu ni se vor întâmpla nouă, există foarte multe situații la care nimeni nu este imun.

Asigurările Mondial Assistance te pot ajuta să fii mai bine pregătit în situațiile neprevăzute în care tu sau o altă persoană suferă un accident.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mândreşte cu faptul că oferă asiguraţilor săi şi familiilor acestora soluţii de asistenţă şi asigurare de călătorie specifice necesităţilor acestora.

Adresa de corespondenţă: Șos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Clădirea A, Parter, Sector 2, București, România

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38, +40 21 303 19 41, office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C S.A (Filiala pentru Austria) este o filială a AWP P&C S.A. cu sediul în Franţa, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Număr de înregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.