24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Călătorie fără griji

       Indiferent unde călătoriți, cu partenerul sau pe cont propriu, asigurarea vacanței vă oferă protecție împotriva evenimentelor neașteptate care vă pot afecta călătoria. Bucurați-vă de vacanța dumneavoastră știind că vă puteți baza pe Mondial Assistance!

Pachetul de călătorie Clasic vă oferă un raport calitate - preţ cât mai avantajos pentru dumneavoastră.                            

Pachetul de călătorie Premium vă oferă siguranţa necesară pentru o vacanţă reuşită.

         Asigurarea medicală, protecția în cazul acutizării unei boli cronice, asigurarea de bagaje, protecție în cazul întreruperii călătoriei sau sosirii cu întârziere la destinația de vacanță, costurile suplimentare (biletul de avion de întoarcere, costurile de transport pentru deplasarea unei rude în cazul unei spitalizări) sau asigurarea de răspundere civilă privată sunt doar câteva argumente pentru alegerea unui pachet de protecție complex.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mândreşte cu faptul că oferă asiguraţilor săi şi familiilor acestora soluţii de asistenţă şi asigurare de călătorie specifice necesităţilor acestora.

Adresa de corespondenţă: Șos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Clădirea A, Parter, Sector 2, București, România

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38, +40 21 303 19 41, office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C S.A (Filiala pentru Austria) este o filială a AWP P&C S.A. cu sediul în Franţa, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Număr de înregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.