24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Acoperirea politei in contextul Covid-19 (coronavirus)

Polita de asigurare exclude tarile / zonele, pentru care au fost emise alerte de calatorie. Oricum, epidemiile si pandemiile nu sunt acoperite de polita. In cazul imbolnavirii cu coronavirus, acoperirea cheltuielilor medicale depinde de data la care ai plecat in calatorie si data la care s-a emis alerta de calatorie. Daca ai ajuns la destinatie inaintea avertizarii (partiale), atunci sunt acoperite costurile medicale aferente imbolnavirii cu coronavirus. Daca ai calatorit in ciuda unei alerte oficiale, atunci sunt anulate obligatiile asiguratorului.

Calatorie fara griji

  Indiferent unde calatoriti, cu partenerul sau pe cont propriu, asigurarea vacantei va ofera protectie impotriva evenimentelor neasteptate care va pot afecta calatoria. Bucurati-va de vacanta dumneavoastra stiind ca va puteti baza pe Mondial Assistance!

       

     Pachetele de calatorie medicale va ofera un raport calitate - pret cat mai avantajos pentru dumneavoastra.

         Asigurarea medicala, protectia in cazul acutizarii unei boli cronice, asigurarea de bagaje, protectie in cazul intreruperii calatoriei sau sosirii cu intarziere la destinatia de vacanta, costurile suplimentare (biletul de avion de intoarcere, costurile de transport pentru deplasarea unei rude in cazul unei spitalizari) sau asigurarea de raspundere civila privata sunt doar cateva argumente pentru alegerea unui pachet de protectie complex.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Str.George Constantinescu nr. 2-4, Globalworth Campus, Cladirea C, etaj.11, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38,  office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C Saint-Ouen Sucursala Bucuresti (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.