24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurare Multitrip Familie

De ce să luați în calcul opțiunile Mondial Assistance pentru asigurarea călătoriei dumneavoastră? Pentru că aveți nevoie să vă simțiți cât mai liniștit și relaxat în vacanța pe care o așteptați alături de familie! O protecţie prin asigurare pe toată durata anului reprezintă cea mai bună alegere! 

Asigurare de călătorie Multitrip BASIC 

Mondial Assistance - ALT text of the picture

Asigurare pentru multiple călătorii împreună cu întreaga familie.                                                              

Asigurare de călătorie Multitrip BASIC cu Storno

Mondial Assistance - ALT text of the picture

Pregătiți-vă pentru vacanță cu asigurarea de călătorie Multitrip, potrivită pentru întreaga familie.

Asigurare de călătorie Multitrip Top

Mondial Assistance - multitrip3

Asigurarea pentru călătorii în străinătate care acoperă riscurile precum accidente și îmbolnăviri pe toată perioada sejurului.

Asigurare de călătorie Multitrip Top cu Storno

Mondial Assistance -

Aveți călătorii business multiple sau vreți să vă bucurați de odihnă?Asigurarea multitrip vă permite să vă bucurați de multiple călătorii întregul an.

Indiferent dacă aveți o călătorie individuală sau mergeți împreună cu familia, acoperirea anuală poate fi cea mai bună soluție atunci când intenționați să călătoriți de mai multe ori pe an.
În funcție de obțiunea aleasă puteți beneficia servicii medicale, servicii de urgență de căutare și salvare, organizarea întoarcerilor timpurii și anularea călătoriei înainte de începere, asigurarea bagajelor de călătorie în cazul unui furt sau jaf, servicii de auto asistență.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mândreşte cu faptul că oferă asiguraţilor săi şi familiilor acestora soluţii de asistenţă şi asigurare de călătorie specifice necesităţilor acestora.

Adresa de corespondenţă: Șos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Clădirea A, Parter, Sector 2, București, România

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38, +40 21 303 19 41, office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C S.A (Filiala pentru Austria) este o filială a AWP P&C S.A. cu sediul în Franţa, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Număr de înregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.