24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurare Multitrip Familie

De ce sa luati in calcul optiunile Mondial Assistance pentru asigurarea calatoriei dumneavoastra? Pentru ca aveti nevoie sa va simtiti cat mai linistit si relaxat in vacanta pe care o asteptati alaturi de familie! O protectie prin asigurare pe toata durata anului reprezinta cea mai buna alegere! 

       

     Asigurare pentru multiple calatorii impreuna cu intreaga familie.

       

     Pregatiti-va pentru vacanta cu asigurarea de calatorie Multitrip, potrivita pentru intreaga familie.

       

     Asigurarea pentru calatorii in strainatate care acopera riscurile precum accidente si imbolnaviri pe toata perioada sejurului.

       

     Aveti calatorii business multiple sau vreti sa va bucurati de odihna? Asigurarea multitrip va permite sa va bucurati de multiple calaorii intregul an.

       

     Indiferent daca aveti o calatorie individuala sau mergeti impreuna cu familia, acoperirea anuala poate fi cea mai buna solutie atunci cand intentionati sa calatoriti de mai multe ori pe an. In functie de obtiunea aleasa puteti beneficia de servicii medicale, servicii de urgenta de cautare si salvare, organizarea intoarcerilor timpurii si anularea calatoriei inainte de incepere, asigurarea bagajelor de calatorie in cazul unui furt sau jaf, servicii de auto asistenta.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Sos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Cladirea A, Parter, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38, +40 21 303 19 41, office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C S.A (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.