24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurare de calatorie

MULTITRIP BASIC + AUTO ASISTENTA

Pachetul de calatorie Multitrip va poate oferi siguranta necesara pentru multiple calatorii intregul an.

DETALIEREA SERVICIILOR

 • COSTURI MEDICALE
 • ACCIDENT
 • ASIGURAREA BAGAJELOR DE CALATORIE
 • COSTURI PRIVIND CALATORIA DE INTOARCERE CU REGlM SPEClAL
 • REPETAREA CALATORIEI
 • AUTO ASISTENTA

Vezi servicii 

Calculeaza Prima

Pachete de protectie in calatorie

Acum calatoriile dumneavoastra devin mult mai placute cand stiti ca intreaga familie este in siguranta. Asigurarea Multitrip este creata special pentru dumneavoastra, pentru a va proteja pe durata calatoriilor efectuate in strainatate.

Acum va puteti bucura de calatorii si concedii fara griji, prin pachetul complet de asigurari de calatorie.

Asigurarea medicala, asigurarea de bagaje, protectia in cazul intreruperii calatoriei sau sosirii cu intarziere la destinatia de vacanta, serviciile de auto asistenta sau asigurarea de raspundere civila privata sunt doar cateva argumente pentru alegerea unui pachet de protectie Multitrip.

Avantaje:

 • Fara suplimentarea primei de asigurare
 • Acoperire Internationala ( fara Coreea de Nord )
 • Perioada maxima de asigurare este de 365 de zile
 • Acceptati de catre Ambasada Federatiei Ruse in vederea obtinerii vizei
 • Aeroambulanta
 • Articole electronice (laptop, telefon mobil )

Pentru ce tip de calatorie pot fi asigurat?

 • Calatorie cu avionul, masina, autobuzul sau trenul
 • Calatorii in toate tarile lumii ( fara Coreea de Nord )
 • Calatorii multiple cu durata maxima de 42 zile
 • Calatorii de afaceri
 • Vacante la plaja sau calatorii in destinatii exotice
 • Vizitarea prietenilor sau a rudelor in strainatate

Asigurare valabila pe toata durata unui an.

Durata maxima a unei calatorii este de 42 zile.

Pentru tariful familie pot fi inclusi in asigurare maxim doi adulti si 1- 5 copii ai acestora cu varsta pana in 18 ani.

Serviciile de auto asistenta sunt valabile numai in Europa (in sens geografic, exclusiv Turcia).

Contact
+40 21 312 22 36
Protectie de Calatorie
Basic Familie + Auto Asistenta


CALCULEAZA PRIMA
  Protectie de Calatorie
Top Familie + Auto Asistenta


CALCULEAZA PRIMA
Protectie de Calatorie
Basic Familie + Auto Asistenta cu Storno
 

CALCULEAZA PRIMA
COSTURI MEDICALE  
ACCIDENT  
ASIGURAREA BAGAJELOR DE CALATORIE  
COSTURI PRIVIND CALATORIA DE INTOARCERE CU REGIM SPECIAL  
REPETAREA CALATORIEI  
AUTO ASISTENTA  
STORNO   - -
INTRERUPEREA CALATORIEI   - -
SOSIREA CU INTARZIERE   - -
ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA PRIVATA PENTRU CALATORII   - -
Informaţii subscriere
Persoanele asigurate   Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni. Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni. Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni.
Domeniul de valabilitate   Domeniul de valabilitate al produsului Multitrip este International (sunt incluse toate tarile lumii fara Coreea de Nord) Domeniul de valabilitate al produsului Multitrip este International (sunt incluse toate tarile lumii fara Coreea de Nord) Domeniul de valabilitate al produsului Multitrip este International (sunt incluse toate tarile lumii fara Coreea de Nord)
Data de inceput a asigurarii   Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei.
Termenul limita de incheiere a unei asigurări   In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achiztționata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare. In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achiztționata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare. In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achiztționata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare.
Durata maxima a asigurarii   Durata maxima a unei calatorii este de 42 zile. Durata maxima a unei calatorii este de 42 zile. Durata maxima a unei calatorii este de 42 zile.
Modalitatea de plata   Plata se efectueaza doar cu cardul de credit. Plata se efectueaza doar cu cardul de credit. Plata se efectueaza doar cu cardul de credit.
© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Str.George Constantinescu nr. 2-4, Globalworth Campus, Cladirea C, etaj.11, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38,  office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C Saint-Ouen Sucursala Bucuresti (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.