24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurare de călătorie

MULTITRIP BASIC + AUTO ASISTENȚĂ

Pachetul de călătorie Multitrip vă poate oferi siguranţa necesară pentru multiple călătorii întregul an.

DETALIEREA SERVICIILOR

 • COSTURI MEDICALE
 • ACCIDENT
 • ASIGURAREA BAGAJELOR DE CĂLĂTORIE
 • COSTURI PRIVIND CĂLĂTORIA DE ÎNTOARCERE CU REGlM SPEClAL
 • REPETAREA CĂLĂTORIEI
 • AUTO ASISTENŢĂ

Vezi servicii 

Calculeaza Prima

Pachete de protecţie în călătorie

Dacă sunteți călători frecvenți, fie că mergeți în vacanță sau în interes de afaceri, timp de un an de zile veți fi acoperiți de această poliță fără să fiți nevoit să plătiți ceva suplimentar sau să ne anunțați la fiecare plecare. Bucuraţi-vă de vacanţa dumneavoastră ştiind că vă puteţi baza pe Mondial Assistance! 

Asigurarea medicală, asigurarea de bagaje, protecţia în cazul întreruperii călătoriei sau sosirii cu întârziere la destinaţia de vacanţă, serviciile de auto asistență sau asigurarea de răspundere civilă privată sunt doar câteva argumente pentru alegerea unui pachet de protecţie Multitrip.

Avantaje:

 • Fără suplimentarea primei de asigurare
 • Acoperire Internațională ( fără Coreea de Nord )
 • Perioada maximă de asigurare este de 365 de zile
 • Acceptaţi de către Ambasada Federaţiei Ruse în vederea obţinerii vizei
 • Aeroambulanţă
 • Articole electronice (laptop, telefon mobil )

Pentru ce tip de călătorie pot fi asigurat?

 • Călătorie cu avionul, maşina, autobuzul sau trenul
 • Călătorii în toate țările lumii ( fără Coreea de Nord )
 • Călătorii multiple cu durată maximă de 42 zile
 • Călătorii de afaceri
 • Vacanţe la plajă sau călătorii în destinaţii exotice
 • Vizitarea prietenilor sau a rudelor în străinătate

Asigurare valabilă pe toată durata unui an.

Durata maximă a unei călătorii este de 42 zile.

Pentru tariful individual se poate menţiona în poliţă o singură persoană.

Serviciile de auto asistenţă sunt valabile numai în Europa (în sens geografic, exclusiv Turcia).

Contact
+40 21 312 22 36
Protecție de Călătorie 
Basic Individual + Auto Asistență 

CALCULEAZA PRIMA
 Protecție de Călătorie 
 Top Individual + Auto Asistență


CALCULEAZA PRIMA
Protecție de Călătorie 
Basic Individual + Auto Asistență cu Storno
 

CALCULEAZA PRIMA
COSTURI MEDICALE  
ACCIDENT  
ASIGURAREA BAGAJELOR DE CĂLĂTORIE  
COSTURI PRIVIND CĂLĂTORIA DE ÎNTOARCERE CU REGIM SPECIAL  
REPETAREA CĂLĂTORIEI  
AUTO ASISTENȚĂ  
STORNO   - -
ÎNTRERUPEREA CĂLĂTORIEI   - -
SOSIREA CU ÎNTÂRZIERE   - -
ASIGURAREA DE RĂSPUNDERE CIVILĂ PRIVATĂ PENTRU CĂLĂTORII   - -
Informaţii subscriere
Persoanele asigurate   Persoana nominalizată / denumită în Poliţă, care are în momentul încheierii asigurării domiciliul stabil în România, Elveţia sau orice alt stat al UE de cel puţin 6 luni. Persoana nominalizată / denumită în Poliţă, care are în momentul încheierii asigurării domiciliul stabil în România, Elveţia sau orice alt stat al UE de cel puţin 6 luni. Persoana nominalizată / denumită în Poliţă, care are în momentul încheierii asigurării domiciliul stabil în România, Elveţia sau orice alt stat al UE de cel puţin 6 luni.
Domeniul de valabilitate   Domeniul de valabilitate al produsului Multitrip este Internațional (sunt incluse toate țările lumii fără Coreea de Nord) Domeniul de valabilitate al produsului Multitrip este Internațional (sunt incluse toate țările lumii fără Coreea de Nord) Domeniul de valabilitate al produsului Multitrip este Internațional (sunt incluse toate țările lumii fără Coreea de Nord)
Data de început a asigurării   Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei.
Termenul limită de încheiere a unei asigurări   În cazul în care asigurarea este achiziționată cu cel puțin 1 zi înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe în ziua de plecare, atunci când se face trecerea frontierei din țara din care se pleacă. Dacă asigurarea este achiziționată în ziua plecării înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe la ora 00:00 a zilei următoare. În cazul în care asigurarea este achiziționată cu cel puțin 1 zi înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe în ziua de plecare, atunci când se face trecerea frontierei din țara din care se pleacă. Dacă asigurarea este achiziționată în ziua plecării înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe la ora 00:00 a zilei următoare. În cazul în care asigurarea este achiziționată cu cel puțin 1 zi înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe în ziua de plecare, atunci când se face trecerea frontierei din țara din care se pleacă. Dacă asigurarea este achiziționată în ziua plecării înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe la ora 00:00 a zilei următoare.
Durata maximă a asigurării   Durata maximă a unei călătorii este de 42 zile. Durata maximă a unei călătorii este de 42 zile. Durata maximă a unei călătorii este de 42 zile.
Modalitatea de plată   Plata se efectuează doar cu cardul de credit. Plata se efectuează doar cu cardul de credit. Plata se efectuează doar cu cardul de credit.
© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mândreşte cu faptul că oferă asiguraţilor săi şi familiilor acestora soluţii de asistenţă şi asigurare de călătorie specifice necesităţilor acestora.

Adresa de corespondenţă: Șos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Clădirea A, Parter, Sector 2, București, România

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38, +40 21 303 19 41, office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C S.A (Filiala pentru Austria) este o filială a AWP P&C S.A. cu sediul în Franţa, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Număr de înregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.