24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

   Anularea sau intreruperea calatoriei din cauza Covid-19 (coronavirus) 

 Polita de asigurare exclude tarile / zonele, pentru care este valabila o alerta de calatorie. Oricum, epidemiile si pandemiile nu sunt acoperite de polita si, prin urmare, Mondial Assistance nu preia costurile storno in cazul anularii calatoriei in astfel de situatii.

 In cazul in care doresti sa renunti la calatorie si sa stornezi polita de asigurare de teama coronavirus, desi pentru destinatia ta de calatorie nu a fost emisa o alerta, atunci Mondial Assistance nu te poate despagubi – teama nu este un risc asigurat.

Asigurare Storno

       Indiferent unde calatoriti, asigurarea vacantei va ofera protectie impotriva evenimentelor neasteptate care va pot afecta calatoria. 

       

     Produsul Storno este un pachet complex care ofera protectie atat in cazul anularii, cat si in cazul intreruperii calatoriei.

       

     Nu ezitati sa incheiati asigurarea Storno pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare, in cazul in care o situatie neprevazuta conform Conditiilor Generale de Asigurare va obliga sa va intrerupeti calatoria.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Str.George Constantinescu nr. 2-4, Globalworth Campus, Cladirea C, etaj.11, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38,  office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C Saint-Ouen Sucursala Bucuresti (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.