24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurare de călătorie pentru familie

Vacanţa este un moment mult aşteptat de relaxare şi odihnă. De aceea, când plecaţi la drum, trebuie să vă puneţi la adăpost de eventualele neplăceri ce pot interveni în timpul călătoriei.
Mondial Assistance este alături de dumneavoastră şi vă oferă o protecţie de călătorie care vă va face să vă simţiţi în siguranţă şi să vă bucuraţi din plin de timpul dumneavoastră liber.

Pachetul de călătorie Clasic Familie vă oferă un raport calitate - preţ cât mai avantajos.

Pachetul de călătorie Premium Familie oferă siguranţa necesară familiei dumneavoastră pentru o vacanţă reuşită.

 Asigurarea medicală, protecția în cazul acutizării unei boli cronice, asigurarea de bagaje, protecție în cazul întreruperii călătoriei sau sosirii cu întârziere la destinația de vacanță, costurile suplimentare (biletul de avion de întoarcere, costurile de transport pentru deplasarea unei rude în cazul unei spitalizări) sau asigurarea de răspundere civilă privată sunt doar câteva argumente pentru alegerea unui pachet de protecție complex.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mândreşte cu faptul că oferă asiguraţilor săi şi familiilor acestora soluţii de asistenţă şi asigurare de călătorie specifice necesităţilor acestora.

Adresa de corespondenţă: Șos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Clădirea A, Parter, Sector 2, București, România

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38, +40 21 303 19 41, office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C S.A (Filiala pentru Austria) este o filială a AWP P&C S.A. cu sediul în Franţa, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Număr de înregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.