24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurare de calatorie pentru familie

Vacanta este un moment mult asteptat de relaxare si odihna. De aceea, cand plecati la drum, trebuie sa va puneti la adapost de eventualele neplaceri ce pot interveni in timpul calatoriei.
Mondial Assistance este alaturi de dumneavoastra si va ofera o protectie de calatorie care va face sa va simtiti in siguranta si sa va bucurati din plin de timpul dumneavoastra liber.

       

     Pachetul de calatorie Clasic Familie va ofera un raport calitate - pret cat mai avantajos.

       

     Pachetul de calatorie Premium Familie ofera siguranta necesara familiei dumneavoastra pentru o vacanta reusita.

       

     Asigurarea medicala, protectia in cazul acutizarii unei boli cronice, asigurarea de bagaje, protectie in cazul intreruperii calatoriei sau sosirii cu intarziere la destinatia de vacanta, costurile suplimentare (biletul de avion de intoarcere, costurile de transport pentru deplasarea unei rude in cazul unei spitalizari) sau asigurarea de raspundere civila privata sunt doar cateva argumente pentru alegerea unui pachet de protectie complex.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Sos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Cladirea A, Parter, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38, +40 21 303 19 41, office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C S.A (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.