24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurare Winter Sports

 Dacă sunteţi o persoană activă şi doriţi să schiați în vacanţă, atunci această asigurare este perfectă pentru dumneavoastră. Asigurare completă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, cu opţiuni speciale de asigurare de schi. Acest tip de asigurare vă oferă protecţie completă la un preţ accesibil.

Asigurare completă la un preţ accesibil pentru sporturile de iarnă.

Asigurare completă pentru familiile iubitoare de sporturi de iarnă.                          

Se poate întâmpla să primiţi cu întârziere bagajul, să pierdeţi sau să deterioraţi echipamentul de schi închiriat, să suferiţi o accidentare sau să accidentaţi fără voie o altă persoană.Pentru toate aceste situaţii, pachetul cu protecţii multiple Winter Sports este garanţia pentru o vacanţă relaxantă la schi.

© Allianz Worldwide Partners 2017 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mândreşte cu faptul că oferă asiguraţilor săi şi familiilor acestora soluţii de asistenţă şi asigurare de călătorie specifice necesităţilor acestora.

Adresa de corespondenţă: Calea Floreasca nr. 169, sector 1, Bucureşti, România, Telefon/Fax: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38 , office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C S.A (Filiala pentru Austria) este o filială a AWP P&C S.A. cu sediul în Franţa, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Număr de înregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.