24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Acoperirea politei in contextul Covid-19 (coronavirus)

Polita de asigurare exclude tarile / zonele, pentru care au fost emise alerte de calatorie. Oricum, epidemiile si pandemiile nu sunt acoperite de polita. In cazul imbolnavirii cu coronavirus, acoperirea cheltuielilor medicale depinde de data la care ai plecat in calatorie si data la care s-a emis alerta de calatorie. Daca ai ajuns la destinatie inaintea avertizarii (partiale), atunci sunt acoperite costurile medicale aferente imbolnavirii cu coronavirus. Daca ai calatorit in ciuda unei alerte oficiale, atunci sunt anulate obligatiile asiguratorului.

Asigurare Winter Sports

 Daca sunteti o persoana activa si doriti sa schiati in vacanta, atunci aceasta asigurare este perfecta pentru dumneavoastra. Asigurare completa pentru iubitorii sporturilor de iarna, cu optiuni speciale de asigurare de schi. Acest tip de asigurare va ofera protectie completa la un pret accesibil.

       

     Asigurare completa pentru iubitorii de sporturi de iarna.

       

     Se poate intampla sa primiti cu intarziere bagajul, sa pierdeti sau sa deteriorati echipamentul de schi inchiriat, sa suferiti o accidentare sau sa accidentati fara voie o alta persoana.Pentru toate aceste situatii, pachetul cu protectii multiple Winter Sports este garantia pentru o vacanta relaxanta la schi.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Str.George Constantinescu nr. 2-4, Globalworth Campus, Cladirea C, etaj.11, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38,  office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C Saint-Ouen Sucursala Bucuresti (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.