24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurare de calatorie

Winter Sports Individual

Daca suferi un accident pe partie, asigurarea pentru sporturi de iarna iti acopera cheltuielile privind ingrijirea medicala.

DETALIEREA SERVICIILOR

 • INTRERUPEREA CALATORlEl
 • COSTURl DE SPlTALlZARE
 • COSTURI SUPLIMENTARE
 • SOSIREA CU INTARZIERE LA LOCUL UNDE SE EFECTUEAZA CONCEDIUL
 • ASlGURAREA BAGAJELOR DE CALATORIE
 • ACCIDENT
 • REPETAREA CALATORIEI
 • ASlGURAREA DE RASPUNDERE ClVlLA PRlVATA PENTRU CALATORll
 • ASIGURAREA DE SCHI

Vezi servicii 

CALCULEAZA PRIMA

Asigurare Winter Sports

Va petreceti vacanta la schi? Daca sunteti o persoana activa si doriti sa schiati in vacanta, atunci aceasta asigurare este perfecta pentru dumneavoastra. Asigurare completa pentru iubitorii sporturilor de iarna, cu optiuni speciale de asigurare de schi. Acest tip de asigurare va ofera protectie completa la un pret accesibil.

Avantaje:

 • Incheierea unei asigurari de calatorie pe tarif de familie, indiferent de gradul de rudenie, pentru maximum 2 adulti si 5 copii minori (18 ani neimpliniti in momentul incheierii asigurarii)
 • Fara limita de varsta si fara suplimentarea primei de asigurare
 • Acoperiri vaste
 • Perioada maxima de asigurare este de 62 de zile
 • Aeroambulanta
 • Echipament de schi
 • Sporturi de iarna

Pentru ce tip de calatorie pot fi asigurat?

 • Calatorie cu avionul, masina, autobuzul sau trenul
 • Calatorii in tari din Europa si din afara Europei
 • Perioade de calatorie scurte sau mai lungi in strainatate
 • Vacante la schi
 • City break-uri sau calatorii dus-intors in strainatate

Perioda maxima asigurata este de 62 zile/calatorie (nu se pot incheia polite in prelungire).

Alegeti asigurarea de calatorie care se potriveste cel mai bine viitoarei dumneavoastra vacante.

Contact
+40 21 312 22 36
Protectie de Calatorie
Winter Sports Individual


CALCULEAZA PRIMA
Protectie de Calatorie
Premium Individual


CALCULEAZA PRIMA
Protectie de Calatorie
Clasic Individual
 

CALCULEAZA PRIMA
INTRERUPEREA CALATORIEI   -
COSTURI DE SPITALIZARE  
COSTURI SUPLIMENTARE  
SOSIREA CU INTARZIERE LA DESTINATIE   -
ASIGURAREA BAGAJELOR DE CALATORIE  
ACCIDENT  
ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA PRIVATA PENTRU CALATORII
  
ASIGURAREA DE SCHI
  
- -
Informatii subscriere
Persoanele asigurate   Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni. Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni. Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni.
Domeniul de valabilitate   Polita valabila pentru calatorii in Europa sau intreaga lume (International), conform mentiunilor dumneavoastra din polita de asigurare.
In tariful “Europa” sunt incluse toate tarile cuprinse geografic in continentul Europa inclusiv tarile de frontiera ale Marii Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare si Madeira)
In tariful “International” sunt incluse toate tarile lumii (fara Coreea de Nord)
Polita valabila pentru calatorii in Europa sau intreaga lume (International), conform mentiunilor dumneavoastra din polita de asigurare. 
In tariful “Europa” sunt incluse toate tarile cuprinse geografic in continentul Europa inclusiv tarile de frontiera ale Marii Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare si Madeira) 
In tariful “International” sunt incluse toate tarile lumii (fara Coreea de Nord)
Polita valabila pentru calatorii in Europa sau intreaga lume (International), conform mentiunilor dumneavoastra din polita de asigurare. 
In tariful “Europa” sunt incluse toate tarile cuprinse geografic in continentul Europa inclusiv tarile de frontiera ale Marii Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare si Madeira) 
In tariful “International” sunt incluse toate tarile lumii (fara Coreea de Nord)
Data de inceput a asigurarii   Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei.
Termenul limita de incheiere a unei asigurari   In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achizitionata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare. In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achizitionata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare. In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achizitionata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare.
Durata maxima a asigurarii   Durata maxima a protectiei de calatorie este de 62 de zile. Durata maxima a protectiei de calatorie este de 93 de zile. Durata maxima a protectiei de calatorie este de 93 de zile.
Modalitatea de plata   Plata se efectueaza doar cu cardul de credit. Plata se efectueaza doar cu cardul de credit. Plata se efectueaza doar cu cardul de credit.
© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Sos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Cladirea A, Parter, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38, +40 21 303 19 41, office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C S.A (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.