24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurare de călătorie

Winter Sports Individual

Dacă suferi un accident pe pârtie, asigurarea pentru sporturi de iarnă iți acoperă cheltuielile privind îngrijirea medicală.

DETALIEREA SERVICIILOR

 • ÎNTRERUPEREA CĂLĂTORlEl
 • COSTURl DE SPlTALlZARE
 • COSTURI SUPLIMENTARE
 • SOSIREA CU INTÂRZIERE LA LOCUL UNDE SE EFECTUEAZĂ CONCEDIUL
 • ASlGURAREA BAGAJELOR DE CĂLĂTORIE
 • ACCIDENT
 • REPETAREA CĂLĂTORIEI
 • ASlGURAREA DE RĂSPUNDERE ClVlLĂ PRlVATĂ PENTRU CĂLĂTORll
 • ASIGURAREA DE SCHI

Vezi servicii 

CALCULEAZĂ PRIMA

Asigurare Winter Sports

Vă petreceţi vacanţa la schi? Dacă sunteţi o persoană activă şi doriţi să schiați în vacanţă, atunci această asigurare este perfectă pentru dumneavoastră. Asigurare completă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, cu opţiuni speciale de asigurare de schi. Acest tip de asigurare vă oferă protecţie completă la un preţ accesibil.

Avantaje:

 • Încheierea unei asigurări de călătorie pe tarif de familie, indiferent de gradul de rudenie, pentru maximum 2 adulţi și 5 copii minori (18 ani neîmpliniţi în momentul încheierii asigurării)
 • Fără limită de vârstă şi fără suplimentarea primei de asigurare
 • Acoperiri vaste
 • Perioada maximă de asigurare este de 62 de zile
 • Aeroambulanţă
 • Echipament de schi
 • Sporturi de iarnă

Pentru ce tip de călătorie pot fi asigurat?

 • Călătorie cu avionul, maşina, autobuzul sau trenul
 • Călătorii în ţări din Europa şi din afara Europei
 • Perioade de călătorie scurte sau mai lungi în străinătate
 • Vacanţe la schi
 • City break-uri sau călătorii dus-întors în străinătate

Perioda maximă asigurată este de 62 zile/călătorie (nu se pot încheia poliţe în prelungire).

Alegeţi asigurarea de călătorie care se potriveşte cel mai bine viitoarei dumneavoastră vacanţe.

Contact
+40 21 312 22 36
Protecție de Călătorie
Winter Sports Individual


CALCULEAZĂ PRIMA
Protecție de Călătorie
Premium Individual


CALCULEAZĂ PRIMA
Protecție de Călătorie
Clasic Individual
 

CALCULEAZĂ PRIMA
ÎNTRERUPEREA CĂLĂTORIEI   -
COSTURI DE SPITALIZARE  
COSTURI SUPLIMENTARE  
SOSIREA CU ÎNTÂRZIERE LA DESTINAȚIE   -
ASIGURAREA BAGAJELOR DE CĂLĂTORIE  
ACCIDENT  
ASIGURAREA DE RĂSPUNDERE CIVILĂ PRIVATĂ PENTRU CĂLĂTORII
  
ASIGURAREA DE SCHI
  
- -
Informaţii subscriere
Persoanele asigurate   Persoana nominalizată / denumită în Poliţă, care are în momentul încheierii asigurării domiciliul stabil în România, Elveţia sau orice alt stat al UE de cel puţin 6 luni. Persoana nominalizată / denumită în Poliţă, care are în momentul încheierii asigurării domiciliul stabil în România, Elveţia sau orice alt stat al UE de cel puţin 6 luni. Persoana nominalizată / denumită în Poliţă, care are în momentul încheierii asigurării domiciliul stabil în România, Elveţia sau orice alt stat al UE de cel puţin 6 luni.
Domeniul de valabilitate   Polița valabilă pentru călătorii în Europa sau întreaga lume (Internațional), conform mențiunilor dumneavoastră din polița de asigurare.
În tariful “Europa” sunt incluse toate țările cuprinse geografic în continentul Europa inclusiv țările de frontieră ale Mării Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare și Madeira)
În tariful “Internațional” sunt incluse toate țările lumii (fără Coreea de Nord)
Polița valabilă pentru călătorii în Europa sau întreaga lume (Internațional), conform mențiunilor dumneavoastră din polița de asigurare. 
În tariful “Europa” sunt incluse toate țările cuprinse geografic în continentul Europa inclusiv țările de frontieră ale Mării Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare și Madeira) 
În tariful “Internațional” sunt incluse toate țările lumii (fără Coreea de Nord)
Polița valabilă pentru călătorii în Europa sau întreaga lume (Internațional), conform mențiunilor dumneavoastră din polița de asigurare. 
În tariful “Europa” sunt incluse toate țările cuprinse geografic în continentul Europa inclusiv țările de frontieră ale Mării Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare și Madeira) 
În tariful “Internațional” sunt incluse toate țările lumii (fără Coreea de Nord)
Data de început a asigurării   Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei.
Termenul limită de încheiere a unei asigurări   În cazul în care asigurarea este achiziționată cu cel puțin 1 zi înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe în ziua de plecare, atunci când se face trecerea frontierei din țara din care se pleacă. Dacă asigurarea este achiziționată în ziua plecării înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe la ora 00:00 a zilei următoare. În cazul în care asigurarea este achiziționată cu cel puțin 1 zi înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe în ziua de plecare, atunci când se face trecerea frontierei din țara din care se pleacă. Dacă asigurarea este achiziționată în ziua plecării înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe la ora 00:00 a zilei următoare. În cazul în care asigurarea este achiziționată cu cel puțin 1 zi înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe în ziua de plecare, atunci când se face trecerea frontierei din țara din care se pleacă. Dacă asigurarea este achiziționată în ziua plecării înainte de începerea călătoriei, protecția de asigurare va începe la ora 00:00 a zilei următoare.
Durata maximă a asigurării   Durata maximă a protecţiei de călătorie este de 62 de zile. Durata maximă a protecţiei de călătorie este de 93 de zile. Durata maximă a protecţiei de călătorie este de 93 de zile.
Modalitatea de plată   Plata se efectuează doar cu cardul de credit. Plata se efectuează doar cu cardul de credit. Plata se efectuează doar cu cardul de credit.
© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mândreşte cu faptul că oferă asiguraţilor săi şi familiilor acestora soluţii de asistenţă şi asigurare de călătorie specifice necesităţilor acestora.

Adresa de corespondenţă: Șos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Clădirea A, Parter, Sector 2, București, România

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38, +40 21 303 19 41, office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C S.A (Filiala pentru Austria) este o filială a AWP P&C S.A. cu sediul în Franţa, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Număr de înregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.