24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Faceţi cunoştinţă cu Mondial Assistance

Dacă nu sunteţi familiarizat cu numele Mondial Assistance, daţi-ne voie să ne prezentăm:

Mondial Assistance:

  • Grupul Mondial Assistance (parte a grupului Allianz) este liderul mondial în asigurări de călătorie, activităţi de asistenţă medicală, tehnică, precum şi servicii clienți. Grupul oferă partenerilor săi soluţii inovatoare şi de încredere, precum şi o consiliere rapidă pe întreg parcursul procedurii, oricând şi oriunde în lume.
  • Oferă o paletă largă de produse în domeniul asigurărilor de călătorie          
  • Personalul nostru calificat, în număr de peste 10.230 de angajaţi, vorbeşte 40 de limbi şi se bazează pe o reţea internaţională de 400.000 de furnizori de servicii, inclusiv personal medical profesional şi instituţii medicale, muncitori calificaţi, mecanici auto, dealeri şi companii de închirieri, companii aeriene şi feroviare. Mai mult, un sprijin important ne este oferit de 240 de corespondenţi, reprezentanţi operaţionali ai grupului, fapt ce ne permite să acţionăm în fiecare ţară din lume
  • Grupul Mondial Assistance dispune de 37 de centrale proprii de urgenţă, care vă stau la dispoziţie 24 de ore in 34 de ţări, de pe toate continentele, dintre care una in Viena.

De ce milioane de oameni au încredere în Mondial Assistance?

În general, echipele din grupul Mondial Assistance operează aproape 12 milioane de intervenţii pe an. Ele vă pun la dispoziţie o selecţie completă şi sofisticată de echipamente şi tehnologii moderne. Telematică, Telemedicină, Cartografie, transmiterea electronică a informaţiilor şi sistemele de poziţionare GPS / GSM, sunt doar câteva dintre ele. Aceste fonduri permit echipelor din Grupul Mondial Assistance furnizarea interactivă, flexibilă şi de calitate a serviciilor, în orice situaţie.

Suntem aici să vă ajutăm: Oricând, Oriunde

În poziţia sa de lider de piaţă în domeniul asigurărilor de călătorie, Mondial Assistance acordă servicii la peste 10 mil de clienţi. Reţeaua noastră de corespondenţi şi specialişti din întreaga lume, precum şi faptul că suntem reprezentaţi în 34 de ţări de pe cinci continente, convinge milioane de clienţi. Aveţi şi dumneavoastră încredere în experienţa noastră îndelungată în domeniul protecţiei de călătorie şi asistenţă! Nu contează cât de departe călătoriţi - Îngerul nostru păzitor vă însoţeşte oriunde în lume!

Înainte de plecarea în călătorie

Indiferent de tipul de călătorie pe care o planificaţi, veţi avea nevoie în orice caz de o asigurare de călătorie. Dar ce pachet de asigurare vi se potriveşte cel mai bine? Cum funcţionează o asigurare de călătorie?
Pe site-ul nostru veţi putea găsi răspunsul la aceste întrebări, precum şi la alte întrebări frecvente. Puteţi, de asemenea, să deveniţi familiari cu termenii cel mai des utilizaţi în domeniul asigurărilor (Vezi Glosar de Termeni)

În timpul călătoriei

Centrala noastră de urgenţă cu program de lucru de 24 de ore vă stă permanent la dispoziţie, în cazul în care aveţi nevoie de ajutor! Suntem aici pentru dumneavoastră, permanent 24 de ore, pentru a vă ajuta! Orice apel înseamnă pentru noi o situaţie de urgenţă. De aceea, ne-am perfecţionat arta de organizare.

Pentru clienţii noştri facem apel la:
Vehicule de remorcare
Medici şi clinici
Spitale
Consulate
Linii aeriene
Hoteluri
Închirieri auto

Siguranţa, satisfacţia şi liniştea dumneavoastră sunt prioritatea noastră de top, indiferent unde vă aflaţi, indiferent când aveţi nevoie de noi!

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Str.George Constantinescu nr. 2-4, Globalworth Campus, Cladirea C, etaj.11, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38,  office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C Saint-Ouen Sucursala Bucuresti (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.