24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Întâmplări adevărate

Nu ştiți niciodată ce se poate întâmpla atunci când călătoriți. S-ar putea sa găsiți un restaurant mare, un apus de soare fabulos sau o aventură de neuitat. Sau te-ai putea accidenta şi răni. Atunci intervine Mondial Assistance. În fiecare an oferim asistenţă miilor de oameni care întâmpină evenimente neaşteptate în călătorie. Iată doar câteva dintre poveştile lor.

" Bună ziua! Vă mulțumim mult pentru că acum o oră am intrat în posesia banilor de care v-am vorbit în mailul anterior.Sunteți o firma serioasă fapt pentru care v-am ales și v-am recomandat și altor persoane. Noi suntem pensionari 65 ani respectiv 56 ani , ne place să călătorim și următorul circuit îl vom face tot cu dvs..ne asigurăm storno. Încă o dată vă mulțumim din suflet. :) " 

Mirela M.

"Când soţul meu s-a îmbolnăvit chiar înainte de vacanţă, am depus un dosar de daună. Personalul Mondial Assistance a fost politicos, profesional, extrem de util şi am recuperat aproape toate costurile de călătorie non-rambursabile. Datorită Mondial Assistance, am fost în măsură să reluăm vacanţa de indată ce soţul meu s-a însănătoşit. Niciodată nu vom mai pleca in vacanţă fără Mondial Assistance! "

Ana Z.

" Mi s-a întamplat şi mie. In timp ce eram la ski în Elveţia am avut un accident şi am fost internată în spital. L-am sunat pe soţul meu. El a sunat la Mondial Assistance care a preluat situaţia imediat. M-au sunat fiecare zi pentru a vedea dacă am fost tratată bine. Au avut grijă de tot. Nu puteam să cred."

Carmen M.

"Sunt fericit că am fost asigurat la Mondial Assistance. Aceasta mi-a permis să călătoreasc în India, cu mai puţine griji."

Răzvan P.

"Soţia mea a călătorit singură într-o locaţie indepartată din India şi s-a imbolnavit. Am sunat la Mondial Assistance şi în câteva minute am primit un telefon din partea personalului. Aveau deja un vorbitor nativ şi o asistentă medicală care coordona problemele la nivel local. Mesajul către mine a fost: '' Puteţi să vă relaxaţi. Preluăm situatia şi veti fi in permanentă informat''. Şi exact aşa s-a întâmplat. In timpul călătoriei spre casă, am avut asistenţă medicală şi servicii excelente."

Mihai V.

"Am anulat o excursie din motive medicale. A fost simplu să depun cererea şi răspunsul nu a întârziat să apară." 

Louis C.

"Soţul meu şi cu mine am făcut toxiinfecţie alimentară, în timp ce ne aflam în Vietnam. Acest lucru a necesitat o şedere peste noapte într-o instituţie medicală. Fiecare detaliu al cererii noastre a fost tratat intr-un mod eficient. A fost uşor să vorbesc cu reprezentantul Mondial prin telefon. Pentru liniştea noastră, nu am lua în considerare sa cumpărăm o altă asigurare, decât cea de la Mondial Assistance."

Gabriel M.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Str.George Constantinescu nr. 2-4, Globalworth Campus, Cladirea C, etaj.11, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38,  office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C Saint-Ouen Sucursala Bucuresti (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.