24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Notă legală

Informații din legea privind comerţul electronic

AWP P&C S.A.
Niederlassung für Österreich (Sucursala pentru Austria)

Pottendorfer Straße 23-25
A-1120 Viena
Austria

Adresa de corespondenţă:
Șos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Clădirea A, Parter, Sector 2, Bucureşti, România

Telefon: +40 21 312 22 36
Fax: +40 21 312 22 36

office.ro@mondial-assistance.at
www.mondial-assistance.ro

AWP P&C S.A. este o sucursală a AWP P&C S.A., cu sediul social în Franţa, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7., cod societate 519490080 R.C.S. Paris

Reprezentant permanent: Dipl. Kfm Erik Heusel

Nr. din Registrul Comerțului: FN 100329 v

Registrul Comerțului de la: Tribunalul Comercial Viena

Nr. TVA: ATU 15366609

Nr. DVR (Registru de Protecție a Datelor): 0465798

Autoritatea de Supraveghere
Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution (ACPR)
61, rue Taitbout, 75009 Paris Cedex 09

Descărcare de răspundere / Referiri la link-uri externe
AWP P&C S.A., Filiala pentru Austria, în calitate de ofertant, răspunde conform prevederilor legale de conţinuturile proprii puse la dispoziție pentru utilizare pe pagina de internet. Conţinuturile altor ofertanţi, care sunt accesibile prin conexiuni („link-uri") nu sunt în principiu cuprinse în această răspundere. În cazul referirilor directe sau indirecte („hyperlink-uri“) la aceste pagini de internet situate în afara sferei proprii de răspundere, ar intra în vigoare o răspundere exclusiv în cazul în care AWP P&C S.A., Filiala pentru Austria, are cunoştinţe despre aceste conţinuturi şi ar avea posibilitatea  tehnică să prevină întrebuinţarea acestora în cazul conţinuturilor contrare legii. AWP P&C S.A., Filiala pentru Austria, nu are nicio obligaţie să verifice link-uri externe, în măsura în care nu există indicaţii concrete referitoare la încălcări ale legii.

AWP P&C S.A., Filiala pentru Austria, declară în mod expres prin prezenta că în momentul stabilirii link-ului nu erau identificabile conținuturi contrare legii pe paginile externe la care se face referire. AWP P&C S.A., Filiala pentru Austria, nu are nicio influenţă asupra configurării, conţinuturilor sau dreptului de autor prezent sau viitor al paginilor afiliate la care se face referire. Din acest motiv se distanţează prin prezenta în mod expres de toate conţinuturile tuturor paginilor conectate la care se face referire, ce se modifică după stabilirea link-ului. Pentru conţinuturile ilegale, eronate sau incomplete şi în special pentru daune care rezultă din utilizarea sau neutilizarea unor informaţii prezentate în acest fel, răspunde exclusiv ofertantul paginii la care s-a făcut referire, nu cel care face doar referire prin link-uri la fiecare publicare.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Str.George Constantinescu nr. 2-4, Globalworth Campus, Cladirea C, etaj.11, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38,  office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C Saint-Ouen Sucursala Bucuresti (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.