24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurare de calatorie  
CLASIC INDIVIDUAL

Plecati intr-un city break sau intr-o calatorie de afaceri? Puteti conta pe asigurarea de calatorie Clasic.

DETALIEREA SERVICIILOR

 • COSTURl DE SPlTALlZARE
 • COSTURl SUPLIMENTARE
 • ASlGURAREA BAGAJELOR DE CALATORlE
 • ACCIDENT
 • ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA PRIVATA PENTRU CALATORII

Vezi servicii 

CALCULEAZA PRIMA

Pachete de protectie in calatorie

Indiferent unde calatoriti, cu partenerul sau pe cont propriu, asigurarea vacantei va ofera protectie impotriva evenimentelor neasteptate care va pot afecta calatoria. Bucurati-va de vacanta dumneavoastra stiind ca va puteti baza pe Mondial Assistance! 

Nu uitati ca puteti incheia asigurarea de calatorie Clasic, pentru a putea conta pe ajutorul Mondial Assistance, in cazul unei imbolnaviri, a pierderii sau deteriorarii bagajului de calatorie sau in cazul in care ati provocat fara voie daune persoanelor sau obiectelor.

Avantaje:

 • Fara limita de varsta si fara suplimentarea primei de asigurare
 • Acoperiri vaste
 • Perioada maxima de asigurare este de 93 de zile
 • Acceptati de catre Ambasada Federatiei Ruse in vederea obtinerii vizei
 • Aeroambulanta
 • Articole electronice (laptop, telefon, aparat foto, etc.)
 • Sporturi acvatice

Pentru ce tip de calatorie pot fi asigurat?

 • Calatorie cu avionul, masina, autobuzul sau trenul
 • Calatorii in tari din Europa si din afara Europei
 • Perioade de calatorie scurte sau mai lungi in strainatate
 • Calatorii de afaceri
 • Vacante la plaja sau calatorii in destinatii exotice
 • Vizitarea prietenilor sau a rudelor in strainatate
 • City break-uri sau calatorii dus-intors in strainatate
 • Croaziere

Perioada maxima asigurata este de 93 zile/calatorie (nu se pot incheia polite in prelungire).

Alegeti asigurarea de calatorie care se potriveste cel mai bine viitoarei dumneavoastra vacante.

Contact
+40 21 312 22 36
Protectie de Calatorie
Clasic Individual


CALCULEAZA PRIMA
Protectie de Calatorie
Premium Individual


CALCULEAZA PRIMA
Protectie de Calatorie
Winter Sports Individual
 

CALCULEAZA PRIMA
INTRERUPEREA CALATORIEI   -
COSTURI DE SPITALIZARE  
COSTURI SUPLIMENTARE  
SOSIREA CU INTARZIERE LA DESTINATIE   -
ASIGURAREA BAGAJELOR DE CALATORIE  
ACCIDENT  
REPETAREA CALATORIEI   - -
ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA PRIVATĂ PENTRU CALATORII
  
ASIGURAREA DE SCHI
  
- -
Informatii subscriere
Persoanele asigurate   Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni. Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni. Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni.
Domeniul de valabilitate   Polita valabila pentru calatorii in Europa sau intreaga lume (International), conform mentiunilor dumneavoastra din polita de asigurare.
In tariful “Europa” sunt incluse toate tarile cuprinse geografic in continentul Europa inclusiv tarile de frontiera ale Marii Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare și Madeira)
In tariful “International” sunt incluse toate tarile lumii (fara Coreea de Nord)
Polita valabila pentru calatorii in Europa sau intreaga lume (International), conform mentiunilor dumneavoastra din polita de asigurare.  
In tariful “Europa” sunt incluse toate tarile cuprinse geografic in continentul Europa inclusiv tarile de frontiera ale Marii Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare și Madeira) 
In tariful “International” sunt incluse toate tarile lumii (fara Coreea de Nord)
Polita valabila pentru calatorii in Europa sau intreaga lume (International), conform mentiunilor dumneavoastra din polita de asigurare. 
In tariful “Europa” sunt incluse toate tarile cuprinse geografic in continentul Europa inclusiv tarile de frontiera ale Marii Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare și Madeira) 
In tariful “International” sunt incluse toate tarile lumii (fara Coreea de Nord)
Data de inceput a asigurarii   Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei.
Termenul limita de incheiere a unei asigurari   In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achizitionata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare. In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achizitionata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare. In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achizitionata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare.
Durata maxima a asigurarii   Durata maxima a protectiei de calatorie este de 93 de zile. Durata maxima a protectiei de calatorie este de 93 de zile. Durata maxima a protectiei de calatorie este de 62 de zile.
Modalitatea de plata
 
Plata se efectueaza doar cu cardul de credit. Plata se efectueaza doar cu cardul de credit. Plata se efectueaza doar cu cardul de credit.
© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Sos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Cladirea A, Parter, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38, +40 21 303 19 41, office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C S.A (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.