Fie că este vorba de excursii în oraș și de vizitarea obiectivelor turistice sau de călătorii pe distanțe lungi și vacanțe de aventură, Mondial Travel Magazine oferă sfaturi de călătorie și recomandări de vacanță
Inspiratie, recomandari de calatorie si mai multa pofta de vacanta!

Mondial Assistance Travel Magazin

Sfaturi si destinatii interesante

O aventura deosebita pentru toti cei care doresc sa experimenteze varietatea si diversitatea atunci cand calatoresc! Obiective naturale fabuloase si orase fantastice va asteapta!
Plaje cu nisip alb, mare turcoaz, plantatii de maslini si peisaje montane de vis - fie ca este vorba de Creta, Rodos sau Santorini: Grecia ne atrage cu insulele sale cu multiple fatete "colorate".
Planificati o croaziera de-a lungul Nilului, o vacanta pe plaja la Marea Rosie sau alte aventuri in desert. Descoperiti top 10 destinatii de calatorie pe care le puteti experimenta doar in Egipt.
Vizitati Thailanda, tara zambetelor. Plajele marginite de palmieri, jungla densa, templele impresionante si bucataria thailandeza de renume mondial asteapta sa fie descoperite.
Ce ar trebui sa faci neaparat in timpul unei calatorii in Europa? Aducem inspiratie pentru lista ta de calatorii "de neratat" si iti prezentam 10 atractii care iti taie respiratia!
Aici veti gasi cele mai interesante sfaturi si destinatii de vacanta pentru o excursie in jurul Australiei! Metropole palpitante, drumetii in salbaticie sau o plimbare in viteza pe Ocean Road!
Stilul inconfundabil al Croatiei si clima blanda atrag turistii in cautare de soare. Aceasta destinatie frumoasa merita vizitata si extra sezon deoarece ofera o paleta extraordinara de experiente!
Turcia are atat de multe de oferit incat nu poti incadra totul intr-o singura vacanta. Peisaje vaste, marea stralucitoare, bucataria gustoasa si satele de pe costa asteapta sa fie descoperite.
Mai ales inainte de prima calatorie in SUA, se pune adesea intrebarea: Coasta de Est sau Coasta de Vest? Aceasta decizie nu este usoara - descoperiti acum punctele culminante ale ambelor destinatii!
Vacanta de vara in Bulgaria? Alegerea ta nu putea fi mai buna, pentru ca perla de la Marea Neagra ofera exact ceea ce trebuie pentru fiecare tip de vacanta, in special pentru familii!
Italia este una dintre cele mai iubite si populare destinatii de vacanta. Nici nu e de mirare! Tara vinului bun, orase romantice si insule paradisiace precum Sardinia sau Sicilia, merita o vizita!
Cuba, cea mai mare insula din Caraibe, ofera un decor incredibil, inconfundabil prin ospitalitatea sa si bucuria de a trai. Traiti scene din filme renumite si experimentati faimosul rom cubanez si salsa.
Aventuri in desert, plaje superbe si extravaganta la maxim - Emiratele Arabe Unite sunt o bijuterie in sine si au mult mai multe de oferit decat metropola stralucitoare Dubai!
Inspiratie si sfaturi
Recomandari