Pentru noi asigurarea de calatorie inseamna mai mult decat o simpla compensare a pierderilor financiare. Prin urmare, ne-am propus sa fim partenerul dumneavoastra de incredere in situatiile neprevazute ce pot aparea in timpul calatoriei, astfel incat sa puteti calatori intotdeauna relaxat si in siguranta. Acesta este motivul pentru care politele noastre de asigurare de calatorie, pe langa acoperirile asigurarii, includ si servicii suplimentare de asistenta. 

Indiferent unde va aflati in lume - daca aveti nevoie de ajutor medical, ne asiguram ca veti gasi imediat profesionistii medicali potriviti - rapid si usor. Prin parteneriatul nostru cu "Air Doctor", in situatia in care va imbolnaviti in timpul unei calatorii in strainatate, aveti acces la o retea globala de asistenta medicala ambulatorie, ca parte a asigurarii dumneavoastra de calatorie in strainatate. Prin intermediul unei aplicatii web-mobile, usor de utilizat, aveti acces la o retea medicala de peste 20.000 de specialisti, din peste 74 de tari din intreaga lume - medici generalisti, pediatri, stomatologi si alti profesionisti.

Iata cum functioneaza serviciul Air Doctor:

  • Daca aveti nevoie de ajutor medical in strainatate, contactati telefonic Centrala de urgente.
  • Echipa noastra va va trimite un link catre aplicatia Air Doctor Web App. Folosind functia de cautare, veti putea consulta lista medicilor din zona in care va aflati, pentru a va programa la o consultatie. 
  • Pentru a ne ajuta sa va indentificam mai usor, va rugam sa aveti la indemana polita dumneavoastra de asigurare.
  • Astfel, aveti acces rapid si usor la servicii medicale de calitate, indiferent de locul in care va aflati in lume! Acest serviciu va este oferit gratuit, fara costuri suplimentare si fara a fi nevoie sa solicitati rambursarea costurilor, dupa intoarcerea din vacanta.
  • Contactati Centrala de urgente, de oriunde va aflati, 365 de zile pe an, 24 de ore pe zi!