Maini protectoare

Protectia datelor

Siguranta datelor tale personale este importanta pentru noi.

Ne pasa de ceea ce se intampla cu datele tale personale.

Protectia datelor tale cu caracter personal este importanta pentru noi. Mai jos iti explicam ce tipuri de date cu caracter personal sunt colectate, modalitatea prin care sunt colectate, de ce sunt colectate, cine are acces la acestea și cui vor fi divulgate. Te rugam sa parcurgi cu atentie aceasta notificare. In masura in care ai intrebari, iti stam la dispozitie (datenschutz.azpat@allianz.com). 

Confidentialitatea datelor cu caracter personal – Mondial Assistance (AWP P&C S.A., sucursala din Austria) foloseste datele personale transmise de clienti doar pentru a desfasura serviciile solicitate de acestia. Datele respective nu sunt transmise unor terte parti pentru activitati de marketing.

Un operator de date este o persoana fizica sau juridica (de exemplu noi, in calitate de societate) care prelucreaza datele tale cu caracter personal, stabilind scopurile si mijloacele de prelucrare si care este responsabila de stocarea si utilizarea acestora in siguranta, in format electronic sau in format scris.

AWP P&C S.A., sucursala din Austria (“Mondial Assistance”, „noi”, „pe noi”, „al/a nostru/noastra”), face parte din Allianz Worldwide Partners SAS Paris, o societate de asigurari autorizata in Franta, care ofera produse si servicii de asigurari la nivel mondial. La randul ei, AWP SAS Paris face parte din Grupul Allianz („Allianz Grup”).

Noi suntem operatorul de date, in conformitate cu legislatia privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal reprezinta informatii care se refera la persoana ta si care ta identifica personal.

Vom colecta si prelucra diferite tipuri de date cu caracter personal despre tine. De obicei, acestea sunt:

·         numele si prenumele, functia

·         adresa

·         varsta / data nasterii

·         sexul

·         datele de contact (e-mail, telefon)

·         adresele IP utilizate atunci cand ne vizitatezi pagina web, in cazul in care modulele cookie nu sunt dezactivate

·         numarul de identificare al comenzii

·         date legate de cartile de credit/debit si informatii bancare

·         daca este cazul, datele cu caracter personal (precum cele de mai sus) ale coasiguratilor (sot/sotie/partener(a), persoane aflate in intretinere etc.)

·         numarul de inmatriculare al vehiculului

In contextul prelucrarii unei cereri de despagubire, putem, de asemenea, sa colectam date sensibile despre tine, cum ar fi, de exemplu: date din rapoartele medicale, certificate de deces sau cereri anterioare de despagubiri. Din aceste date se pot trage concluzii care dezvaluie informatii despre sanatatea ta fizica sau psihica, etnie, convingerile religioase, cercetarile sau condamnarile penale.

Prin transmiterea documentelor catre AWP P&C S.A., sucursala din Austria, esti de acord in mod expres cu prelucrarea categoriilor speciale de date cu caracter personal pe parcursul evaluarii si procesarii cererilor de despagubire.  Informatii privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pot fi gasite in declarația de prelucrare a datelor accesibila aici: Politica de confidentialitate.
Daca depui o cerere de despagubire sau transmiti date in numele tertilor, atunci trebuie sa ai autoritatea de a actiona in numele lor.

Colectam si prelucram datele cu caracter personal, pe care ni le transmiti si pe care le primim de la tine, in mai multe scopuri.

Pentru scopurile prezentate mai jos vom prelucra datele tale cu caracter personal pe baza consimtamantului tau, cu excepția cazurilor in care  am indicat ca nu avem obligatia sa va solicitam consimtamantul explicit si in care vom prelucra datele tale cu caracter personal in baza intereselor noastre legitime si/sau pentru indeplinirea obligatiilor legale.

 

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Este necesar consimtamantul explicit?

Cazuri cand prelucrarea datelor se face in temeiul unui interes legitim sau pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale:

·         executarea contractului si gestionarea contractului de asigurare (de exemplu, furnizarea ofertelor, evaluarea riscului, subscrierea, solutionarea cererilor de despagubire);

·         in cazul protejarii intereselor tale vitale sau a intereselor vitale ale unei alte persoane fizice;

·         in cazul recuperarii de creante;

·         in vederea monitorizarii si prevenirii fraudei, a spalarii banilor, a sanctiunilor economice sau a finantarii terorismului;

·         in vederea indeplinirii obligatiilor noastre legale sau a obligatiilor tale legale (de exemplu, in scopuri fiscale, administrative si contabile);

·         pentru cereri de regres impotriva altor asiguratori (de exemplu, companii de carduri de credit, asiguratori de calatorie, societati de asigurare de sanatate etc.);

·         in scopul redistribuirii riscurilor prin intermediul unei reasigurari sau a unei coasigurari.

Nu

·         in scopul de a te informa sau de a permite companiilor din Grupul Allianz si tertelor parti sa te informeze despre produse si servicii, despre care credem ca ar putea fi de interes pentru tine.
Poti modifica aceste preferinte in orice moment, prin revocarea consimtamantului tau prin intermediul e-mail-ului (butonul de dezabonare) sau contactandu-ne, conform punctului 8 de mai jos.

·         in scopul deciziilor automate (inclusiv crearea de profiluri), pentru a personaliza experienta ta pe site-ul nostru web sau pe aplicatia noastra mobila. Aceasta se refera la prezentarea produselor, a serviciilor, a mesajelor de marketing, a ofertelor si a continutului adaptate nevoilor tale prin intermediul tehnologiei computerizate, cum ar fi, de exemplu, o evaluare a produselor care ar putea fi cele mai potrivite pentru tine.

·         in vederea imbunatatirii experientei pe site a utilizatorilor si clientilor nostri, ca urmare a colectarii si pelucrarii de feedback din partea clientilor.

Da

 

Vom avea nevoie de datele tale cu caracter personal daca doresti sa achizitionezi sau sa utilizezi produsele si serviciile noastre. Daca nu doresti sa ne furnizezi aceste date, este posibil sa nu iti putem furniza sau pune la dispozitie produsele si serviciile solicitate.

Pentru scopurile mentionate mai sus, putem transmite datele tale cu caracter personal urmatoarelor parti, fie pentru ca acestea au rolul de persoane imputernicite de operator si actioneaza pe baza instructiunilor noastre, fie pentru a putea incheia, a revizui sau a executa contractul cu tine:

·         Autoritati publice, ombudsman

·         Alte societati ale Grupului Allianz

·         Alte societati de asigurari si de asistenta

·         Coasiguratori / reasiguratori

·         Intermediari de asigurari / brokeri si banci

·         Furnizori de servicii medicale

·         Investigatori de frauda in domeniul asigurarilor

·         Consolanti tehnici

·         Avocati

·         Inspectori de daune

·         Medici, spitale, ateliere, servicii de remorcare, instalatori, reparatori

·         Companii de servicii externe (inclusiv companii care presteaza servicii postale, servicii de management al documentelor, recuperari de creante, furnizori de servicii IT, servicii de evaluare a experientei clientilor pe site-ul companiei sau cu produsele si serviciile noastre)

·         Agentii de publicitate si retelele publicitare care iti vor transmite comunicari de marketing, in limita permisa de lege si in conformitate cu preferintele tale de comunicare. In acest caz, nu vom transmite datele tale cu caracter personal catre terte parti neafiliate pentru a fi utilizate de catre ele in scop de marketing fara permisiunea ta.

Te rugam sa ai in vedere ca vom transmite datele tale cu caracter personal in urmatoarele cazuri:
in cazul unei restructurari planificate sau efective, al unei fuziuni, vanzari, asocieri in participatiune, cesiuni, al unui transfer, total sau partial, a societatii, a activelor sau a stocului (inclusiv in caz de insolventa, faliment sau alte proceduri similare).

Datele tale cu caracter personal pot fi prelucrate atat in interiorul cat si in afara Spatiului Economic European (SEE) de catre partile mentionate in Sectiunea 4 de mai sus. Aceste parti fac intotdeauna obiectul restrictiilor contractuale in ceea ce priveste confidentialitatea si securitatea datelor, in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. Prin urmare, nu vom dezvalui datele tale cu caracter personal partilor care nu sunt autorizate sa le prelucreze.

Ori de cate ori vom transfera datele cu caracter personal pentru a fi prelucrate de catre o alta societate a Grupului Allianz din afara SEE, vom face acest lucru pe baza unor reguli corporatiste obligatorii ale Grupului Allianz, reguli cunoscute sub numele de „Standardul de confidentialitate Allianz”.

Aceste prevederi corporatiste sunt obligatorii pentru toate companiile din cadrul Grupului Allianz si asigura o protectie adecvata a datelor cu caracter personal.

In cazurile in care nu se aplica Standardul de confidentialitate Allianz, vom lua masuri pentru a ne asigura ca transferul datelor tale cu caracter personal in afara SEE beneficiaza de un nivel adecvat de protectie similar cu cel din cadrul SEE. Pentru a afla mai multe informatii despre masurile de protectie luate in aceste cazuri (asa-numitele clauze contractuale standard) si pe care le utilizam cand operam aceste transferuri, poti sa ne contactati. Pentru detalii, te rugam sa consulti Sectiunea 8 de mai jos.

·         Dreptul de acces:

Ai dreptul de a obtine informatii privind datele prelucrate cu privire la persoana ta. Aceste informatii includ sursa datelor cu caracter personal, scopul prelucrarii datelor, detalii privind operatorul de date, imputernicitii acestuia cat si tertele parti carora le pot fi transmise datele.

·         Dreptul de a-ti retrage consimtamantul:
Poti sa iti retrageti in orice moment consimtamantul dat anterior privind prelucrarea datelor tale cu caracter personal.

·         Dreptul la rectificare:
Poti solicita actualizarea si/sau completarea datelor tale cu caracter personal, dupa caz.

·         Dreptul la stergerea datelor:
Poti solicita stergerea datelor tale cu caracter personal din baza noastra de date daca acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile indicate mai sus (vezi Sectiunea 3).

·         Dreptul la restrictionarea prelucrarii:
Poti solicita restrictionarea prelucrarii datelor tale cu caracter personal in anumite circumstante. De exemplu, daca ai formulat o reclamatie referitoare la inexactitatea datelor tale cu caracter personal, restrictionarea prelucrarii se va aplica in perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor.

·         Dreptul la portabilitatea datelor:
Poti primi datele tale cu caracter personal in format electronic pentru tine sau pentru noul tau asigurator.

·         Dreptul de a formula o plangere:
Poti depune o plangere la noi sau la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor.

·         Dreptul la opozitie:
In masura permisa de legea sau reglementarile in vigoare, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale cu caracter personal de catre noi sau ne poti solicita sa nu mai prelucram aceste date (inclusiv in scopuri de marketing direct). Imediat dupa ce ne-ai notificat despre aceasta solicitare, vom opri prelucrarea datelor tale cu caracter personal, in masura permisa de lege si conform reglementarilor aplicabile.

Iti poti exercita aceste drepturi contactand-ne. Pentru detalii, consulta Sectiunea 8.

In principiu, nu vom stoca datele cu caracter personal mai mult decat este necesar pentru executarea contractului nostru sau decat prevede legislatia relevanta si vom stoca datele numai in scopurile pentru care au fost obtinute.

Datele personal colectate in vederea evaluarii experientei clientilor pe site-ul companiei sau cu produsele si serviciile noastre sunt stocate pentru maximum un an.

Daca ai intrebari cu privire la criteriile privind perioada de pastrare a datelor, ne poti contacta conform informatiilor din Sectiunea 8.

Daca ai intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau doresti sa iti exerciti drepturile cu privire la prelucrarea acestora, poti sa ne contactezi telefonic, prin e-mail sau prin posta, dupa cum urmeaza:

AWP P&C S.A.
Data Privacy
Linzer Straße 225
A-1140 Viena                                                                                                                                                                                                                                                                              datenschutz.azpat@allianz.com

 

Aceasta notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este revizuita la intervale regulate. Te vom informa in timp util despre schimbarile importante, in cazul in care acestea te-ar putea afecta.
Ultima actualizare a avut loc la 22.02.2018. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Mondial Assistance si confidentialitatea

Folosim un soft de monitorizare pentru a urmari tiparele de trafic ale clientilor si modul in care folosesc site-ul, pentru a ne ajuta sa imbunatatim designul si configuratia acestuia. Acest soft nu ne permite sa obtinem nici un fel de informatii cu caracter personal.

Politica noastra privind cookie-urile

Cookie-urile sunt fisiere mici de text care sunt plasate in computerul dumneavoastra prin intermediul site-ului pe care il accesati. Acestea sunt folosite la scara larga pentru functionarea site-urilor sau pentru o functionare mai eficienta, dar si pentru a furniza informatii detinatorilor site-ului.

Pentru a obtine cat mai multe informatii de pe site-ul nostru, computerul, tableta sau telefonul dvs. mobil vor trebui sa accepte cookie-urile. Totusi, puteti restrictiona, bloca sau sterge cookie-urile oricand prin schimbarea preferintelor privind cookie-urile, din browser-ul dumneavoastra.

Fiecare browser este diferit, deci va rugam sa consultati meniul „Ajutor” al browser-ului pe care il folositi (in manualul telefonului dvs. mobil / tabletei) pentru a afla cum sa schimbati preferintele privind cookie-urile. Multe browsere au setari universale privind confidentialitatea, din care puteti alege varianta potrivita.

Daca refuzati cookie-urile, anumite caracteristici ale site-ului nostru pot sa nu functioneze corespunzator si ati putea sa nu accesati anumite optiuni. Din acest motiv va recomandam sa acceptati cookie-urile.

Pentru a afla mai multe despre cookie-uri in general, si pentru a afla cum sa le gestionati, va rugam sa accesati aboutcookies.org (se deschide intr-o fereastra noua – va rugam sa aveti in vedere faptul ca nu suntem responsabili pentru continutul unor site-uri externe). 

Modul nostru de a utiliza cookie-urile

Lista de mai jos explica cookie-urile pe care le folosim si de ce:

Cookie de sesiune

 • Denumire: CFID, CFTOKEN
 • Scop: Aceste  cookie-uri permit serverelor noastre web sa raspunda actiunilor dvs. in timp ce dumneavoastra navigati site-ul. Site-ul nu ar functiona fara acestea.
 • Mai multe informatii: Cookie-urile de sesiune sunt sterse atunci cand inchideti browser-ul dumneavoastra.

Cookie-uri de server

 • Denumire: BIGipServer www.mondial-assistance-country
 • Scop: Pe site-urile B2C incarcarea are loc in mod egal intre 2 servere. Acest cookie va mentine pe acelasi server pe durata vizitei dumneavoastra pentru a asigura continuitatea tranzactiei.
 • Mai multe informatii: Acest cookie este necesar pentru a asigura continuitatea functionarii site-ului.

Cookie-uri Flash (cunoscute si sub denumirea de cookie-uri ale Obiectelor Distribuite Local)

 • Scop: Pe acest site putem afisa un anumit continut folosind Adobe Flash Player. Adobe foloseste cookie-uri Flash pentru a va imbunatati experienta de utilizator. Cookie-urile Flash sunt stocate pe dispozitivul dumneavoastra asemenea cookie-urilor normale, dar browser-ul dumneavoastra le gestioneaza in mod diferit.
 • Mai multe informatii: Daca doriti sa dezactivati sau sa stergeti cookie-urile Flash, accesati  Setarile privind Securitatea ale Adobe Flashplayer  (se deschide intr-o fereastra noua – va rugam sa aveti in vedere faptul ca nu suntem responsabili pentru continutul site-urilor externe). Va rugam sa retineti, totusi, ca, daca dezactivati cookie-urile Flash, nu veti putea accesa anumite tipuri de continut de pe site.

addThis (Adaugati)

 • Denumire: _atuvc
 • Scop: Acest cookie stocheaza numarul de distribuiri ale paginii/site-ului..
 • Mai multe informatii: Pentru mai multe informatii privind confidentialitatea addThis si practicile de date, va rugam sa accesati addThis website (va rugam sa aveti in vedere ca nu suntem responsabili pentru continutul site-urilor externe). Daca doriti sa nu obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal privind vizita dvs., prin intermediul addThis, puteti sa renuntati la optiune dand click  aici.

Google Analytics

 • Denumire: _utma, _utmb, _utmc, _utmz
 • Scop: Aceste cookie-uri terte parti sunt folosite pentru a colecta informatii privind modul in care vizitatorii nostri ne folosesc site-ul. Informatiile sunt folosite pentru a alcatui rapoarte in vederea imbunatatirii site-ului. Cookie-urile folosesc informatii sub o forma anonima, incluzand numarul de vizitatori ai site-ului, locul de unde acceseaza vizitatorii site-ul si paginile pe care le-au vizitat. Folosim, de asemenea, o tehnologie pentru a ne ajuta sa intelegem datele demografice si interesele oamenilor care ne viziteaza site-ul. Facem acest lucru pentru a face continutul site-ului nostru mai relevant pentru utilizatorii nostri si pentru a ne ajuta sa facem o publicitate mai buna produselor noastre pe internet. Pentru informatii privind modul in care puteti renunta la reclamele bazate pe interese de pe Google, va rugam sa dati click aici
 • Mai multe informatii: Politica de confidentialitate Google . Pentru a renunta la optiunea de urmarire de catre Google Analytics pe site-urile noastre, accesati Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Retineti ca nu suntem responsabili de continutul site-urilor externe.

Cookie-urile care urmaresc Conversiile Facebook

Folosim, de asemenea, o tehnologie denumita Urmarirea Conversiilor Facebook. Acest lucru ne permite sa identificam vizitatorii mentionati prin intermediul unei pagini, aplicatie sau reclama Facebook si care au achizitionat ulterior o polita de la noi, sau au intreprins o alta actiune specifica prin unul din site-urile noastre, intr-o perioada de 30 de zile.

Vom distribui prin intermediul Facebook informatii privind vizita dvs. pe site-ul nostru, dar acest lucru nu va include nici o informatie specifica privind achizitia dumneavoastra. Facebook va folosi aceste informatii pentru a monitoriza, in numele nostru, eficienta reclamelor si aplicatiilor noastre.

Aceste informatii pe care le distribuim prin Facebook vor fi folosite doar in conformitate cu politica de utilizare a datelor cu caracter personal a Facebook: www.facebook.com/about/privacy. Urmarirea Conversiilor Facebook ne poate permite noua, dar si partenerilor nostri, sa introducem sau sa scoatem reclamele pe si din Facebook.

Siguranta informatiilor

Mondial Assistance considera siguranta informatiilor cu caracter personal ale clientilor drept o parte importanta si necesara a managementului responsabil al datelor noastre comerciale. Astfel, Mondial Assistance, urmeaza toti pasii necesari pentru a se asigura ca informatiile legate de clienti sunt in siguranta si protejate impotriva pierderii, utilizarii necorespunzatoare, accesului neautorizat, modificarii sau dezvaluirii. Toate informatiile sunt pastrate intr-o baza de date creata special doar pentru utilizarea Mondial Assistance. Vom dezvalui Informatiile cu caracter personal doar pentru a ne indeplini obligatiile legate de furnizarea serviciilor noastre catre clienti.

Notificarea privind modificarile

Daca decidem sa ne modificam politica de confidentialitate, vom afisa respectivele modificari pe aceasta pagina astfel incat vei fi mereu informat in privinta tipului de informatii pe care le colectam, modul in care le folosim si in ce circumstante le dezvaluim. 

Pentru intrebari si sugestii in legatura cu protectia datelor pe pagina noastra de internet, ta rugam sa ne contactezi la: office.ro@mondial-assistance.at

10. Utilizarea instrumentelor de analiza Analytics

Masurile de urmarire enumerate mai jos si utilizate de noi sunt efectuate pe baza art. 6 alin. 1 a) din GDPR. Cu ajutorul masurilor de urmarire utilizate, dorim sa asiguram un design bazat pe necesitati si optimizarea continua a site-ului nostru web. Pe de alta parte, folosim masurile de urmarire pentru a inregistra statistic utilizarea site-ului nostru web si pentru a-l evalua in scopul optimizarii ofertei noastre pentru dvs. Aceste interese trebuie sa fie considerate legitime in sensul dispozitiei mentionate mai sus.

Scopurile respective de prelucrare a datelor si categoriile de date pot fi gasite in instrumentele de urmarire corespunzatoare.

a) Google Analytics

Utilizam Google Analytics, un serviciu de analiza web al Google Inc  ( https://about.google ) (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; im Folgenden „Google“) in scopul proiectarii si optimizarii continue a site-ului nostru web in conformitate cu cerintele. In acest context, se creeaza profiluri de utilizator pseudonimizate si se utilizeaza cookie-uri (a se vedea sectiunea 9). Informatiile generate de cookie despre utilizarea de catre dvs. a acestui site web, cum ar fi:

- Tipul/versiunea browserului,

- sistemul de operare utilizat,

- URL-ul de referinta (pagina vizitata anterior),

- numele de gazda al computerului care il acceseaza (adresa IP),

- ora interogarii serverului,

sunt transmise catre un server Google din SUA si stocate acolo. Informatiile sunt utilizate pentru a analiza utilizarea site-ului web, pentru a intocmi rapoarte privind activitatea site-ului web si pentru a furniza alte servicii legate de activitatea site-ului web si de utilizarea internetului in scopul cercetarii de piata si al proiectarii acestui site web in functie de necesitati. De asemenea, aceste informatii pot fi transferate unor terte parti daca acest lucru este cerut de lege sau daca terte parti prelucreaza aceste date in numele nostru. In niciun caz adresa dumneavoastra IP nu va fi combinata cu alte date Google. Adresele IP sunt anonimizate, astfel incât sa nu poata fi atribuite (mascare IP).

Puteti refuza utilizarea modulelor cookie prin selectarea setarilor corespunzatoare din browserul dvs., insa va rugam sa retineti ca, daca faceti acest lucru, este posibil sa nu puteti utiliza toate functionalitatile acestui site web.

De asemenea, puteti impiedica colectarea datelor generate de cookie si legate de utilizarea site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP) si prelucrarea acestor date de catre Google prin descarcarea si instalarea unui Browser add-on.

Informatii suplimentare privind protectia datelor in legatura cu Google Analytics pot fi gasite in centrul de asistenta Google Analytics.

b) Urmarirea conversiilor Google Adwords

De asemenea, folosim Google Conversion Tracking pentru a inregistra statistic utilizarea site-ului nostru web si pentru a-l evalua in scopul optimizarii site-ului nostru web pentru dumneavoastra. Google Adwords plaseaza un modul cookie (a se vedea sectiunea 9) pe computerul dvs. daca ati ajuns pe site-ul nostru web prin intermediul unui anunt Google.

Aceste cookie-uri isi pierd valabilitatea dupa 30 de zile si nu sunt utilizate pentru identificarea personala. In cazul in care un utilizator viziteaza anumite pagini ale site-ului web al clientului Adwords si cookie-ul nu a expirat inca, Google si clientul pot recunoaste ca un utilizator a facut clic pe anunt si a fost redirectionat catre aceasta pagina.

Toti clientii Adwords primesc un cookie diferit. Prin urmare, cookie-urile nu pot fi urmarite prin intermediul site-urilor web ale clientilor Adwords. Informatiile colectate cu ajutorul cookie-ului de conversie sunt utilizate pentru a genera statistici de conversie pentru clientii Adwords care au optat pentru urmarirea conversiilor. Clientii Adwords sunt informati cu privire la numarul total de utilizatori care au facut clic pe anuntul lor si au fost redirectionati catre o pagina cu o eticheta de urmarire a conversiilor. Cu toate acestea, ei nu primesc nicio informatie care poate fi utilizata pentru a identifica personal utilizatorii.

Daca nu doriti sa participati la procesul de urmarire, puteti, de asemenea, sa refuzati setarea unui modul cookie necesar in acest scop - de exemplu, prin setarea browserului dvs. pentru a dezactiva in general setarea automata a modulelor cookie. De asemenea, puteti dezactiva modulele cookie pentru urmarirea conversiilor prin setarea browserului dvs. pentru a bloca modulele cookie de la domeniul "www.googleadservices.com". Politica de confidentialitate a Google privind urmarirea conversiilor poate fi consultata aici.

Puteti gasi dispozitiile relevante privind protectia datelor ale Google Inc. aici: https://policies.google.com/privacy?hl=ro.

Opinia dumneavoastra si protectia datelor personale sunt importante pentru noi. Diverse tipuri de date cu caracter personal sunt colectate si procesate prin intermediul sondajului din website, care este operat de InMoment GmbH ("InMoment"). Acestea includ, in special, informatiile pe care le furnizati sau le-ati furnizat deja ca parte a unui sondaj, cum ar fi numele dvs., adresa dvs. personala, adresa dvs. de e-mail, numarul dvs. de telefon, alte date personale si comentarii.

Cititi aici cu atentie toate informatiile despre protectia datelor:


Status: Septembrie 2021