24 H CENTRALA DE URGENȚĂ

Asigurare de calatorie

MULTITRIP TOP + AUTO ASISTENTA + STORNO

Pachetul de calatorie Multitrip ideal pentru calatoriile de afaceri.

DETALIEREA SERVICIILOR

 • COSTURI MEDICALE
 • ACCIDENT
 • ASIGURAREA BAGAJELOR DE CALATORIE
 • COSTURI PRIVIND CALATORIA DE INTOARCERE CU REGlM SPEClAL
 • REPETAREA CALATORIEI
 • AUTO ASISTENTA

SERVICII STORNO SUPLIMENTARE

  • STORNO

  • INTRERUPEREA CALATORIEI

  • SOSIREA CU INTARZIERE

  • ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA PRIVATA PENTRU CALATORII

Vezi servicii 

Calculeaza Prima

Pachete de protectie in calatorie

O protectie prin asigurare pe toata durata anului este cea mai buna alegere! Veti calatori in siguranta ori de cate ori doriti fara a avea grija incheierii unei asigurari.

Pachet de protectie Multitrip reprezinta asigurarea perfecta pentru persoanele care calatoresc in scop de afaceri.

Beneficiati de mobilitate garantata pentru dumneavoastra si masina dumneavoastra !
Pe intreg teritoriul Europei, reteaua noastra de mii de furnizori de servicii va garanteaza cea mai rapida interventie in cazul unei pene, a unei avarii sau a unui accident.

Avantaje:

 • Fara suplimentarea primei de asigurare
 • Acoperire Internationala ( fara Coreea de Nord )
 • Perioada maxima de asigurare este de 365 de zile
 • Acceptati de catre Ambasada Federatiei Ruse in vederea obtinerii vizei
 • Aeroambulanta
 • Articole electronice (laptop, telefon mobil )

Pentru ce tip de calatorie pot fi asigurat?

 • Calatorie cu avionul, masina, autobuzul sau trenul
 • Calatorii in toate tarile lumii ( fara Coreea de Nord )
 • Calatorii multiple cu durata maxima de 42 zile
 • Calatorii de afaceri
 • Vacante la plaja sau calatorii in destinatii exotice
 • Vizitarea prietenilor sau a rudelor in strainatate

Asigurare valabila pe toata durata unui an.

Durata maxima a unei calatorii este de 42 zile.

Pentru tariful individual se poate mentiona in polita o singura persoana.

Serviciile de auto asistenta sunt valabile numai in Europa (in sens geografic, exclusiv Turcia).

Contact
+40 21 312 22 36
Protectie de Calatorie 
Basic Individual + Auto Asistenta cu Storno

CALCULEAZA PRIMA
 Protectie de Calatorie 
 Top Individual + Auto Asistenta cu Storno


CALCULEAZA PRIMA
Protectie de Calatorie 
Basic Individual + Auto Asistenta


CALCULEAZA PRIMA
COSTURI MEDICALE  
ACCIDENT  
ASIGURAREA BAGAJELOR DE CALATORIE  
COSTURI PRIVIND CALATORIA DE INTOARCERE CU REGIM SPECIAL  
REPETAREA CĂLĂTORIEI  
AUTO ASISTENTA  
STORNO   -
INTRERUPEREA CALATORIEI   -
SOSIREA CU INTARZIERE   -
ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA PRIVATA PENTRU CALATORII   -
Informaţii subscriere
Persoanele asigurate   Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni. Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni. Persoana nominalizata / denumita in Polita, care are in momentul incheierii asigurarii domiciliul stabil in Romania, Elvetia sau orice alt stat al UE de cel putin 6 luni.
Domeniul de valabilitate   Polita valabila pentru calatorii in Europa sau intreaga lume (International), conform mentiunilor dumneavoastra din polita de asigurare.
In tariful “Europa” sunt incluse toate tarile cuprinse geografic in continentul Europa inclusiv tarile de frontiera ale Marii Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare si Madeira)
In tariful “International” sunt incluse toate tarile lumii (fara Coreea de Nord)
Polita valabila pentru calatorii in Europa sau intreaga lume (International), conform mentiunilor dumneavoastra din polita de asigurare. 
In tariful “Europa” sunt incluse toate tarile cuprinse geografic in continentul Europa inclusiv tarile de frontiera ale Marii Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare si Madeira) 
In tariful “International”   sunt incluse toate tarile lumii (fara Coreea de Nord)
Polita valabila pentru calatorii in Europa sau intreaga lume (International), conform mentiunilor dumneavoastra din polita de asigurare. 
In tariful “Europa” sunt incluse toate tarile cuprinse geografic in continentul Europa inclusiv tarile de frontiera ale Marii Mediterane (ex. Egipt, Tunisia, Maroc, Israel, Turcia, Iordania, Liban, Insulele Canare si Madeira) 
In  tariful “International"   sunt incluse toate tarile lumii (fara Coreea de Nord)
Data de inceput a asigurarii   Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei. Polita poate fi incheiata in ziua plecarii, inainte de inceperea calatoriei.
Termenul limita de incheiere a unei asigurari   In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achizitionata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare. In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achizitionata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare. In cazul in care asigurarea este achizitionata cu cel putin 1 zi inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe in ziua de plecare, atunci cand se face trecerea frontierei din tara din care se pleaca. Daca asigurarea este achizitionata in ziua plecarii inainte de inceperea calatoriei, protectia de asigurare va incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare.
Durata maxima a asigurarii   Durata maxima a protectiei de calatorie este de 93 de zile. Durata maxima a protectiei de calatorie este de 93 de zile. Durata maxima a protectiei de calatorie este de 62 de zile.
Modalitatea de plata   Plata se efectueaza doar cu cardul de credit. Plata se efectueaza doar cu cardul de credit. Plata se efectuează doar cu cardul de credit.
© Allianz Worldwide Partners 2018 - All Rights Reserved

Mondial Assistance Group se mandreste cu faptul ca ofera asiguratilor sai si familiilor acestora solutii de asistenta si asigurare de calatorie specifice necesitatilor acestora.

Adresa de corespondenta: Str.George Constantinescu nr. 2-4, Globalworth Campus, Cladirea C, etaj.11, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 312 22 36, +40 21 312 22 38,  office.ro@mondial-assistance.at.

AWP P&C Saint-Ouen Sucursala Bucuresti (Filiala pentru Austria) este o filiala a AWP P&C S.A. cu sediul in Franta, 93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7, Numar de inregistrare al firmei 519490080 R.C.S. Paris.